Editare, Facebook Look Back Video to Share umplutori

A+ A-

Facebook a sărbătorit a 10-a aniversare cu caracteristică interesantă; Look Back video, care facilitează utilizatorilor să adune laolaltă toate amintirile importante asociate în viața lor de cont atunci când au aderat și le prezintă într-un cheesy. Depinde de cât timp utilizatorul a fost pe Facebook și cât de mult utilizator a partajat, această caracteristică facilitează pentru a vedea un film, o colecție de fotografii sau vă mulțumesc carte. A devenit o mare facilitate memorabil iubit de toată lumea. Acesta reunește toate însemnările; poze, actualizări de stare, evenimente de viață în fața tuturor celor care și-a legat cu site-ul lor de rețele sociale sub formă de film ambalate.

Dar, unii oameni nu au fost mulțumiți de algoritmi selectarea automată Facebook, care compilează Look Back video, deoarece a fost preluarea de unele imagine neatractivă și jenant, actualizarea de stare sau detalii cu privire la acele amintiri pe care le doresc să uite, mulți au fost plâns despre videoclipurile lor .

Mulți oameni au fost protestat de asemenea, că caracteristica Look Back video, de asemenea, acele imagini preluam și posturi pe care l-au făcut privat. Unii utilizatori au plâns că Facebook Look Back capturi video evenimente de viață populare după 2009 și sare peste primii câțiva ani pentru utilizatorii care au aderat între 2005 - 2006.

Pentru a rezolva astfel de probleme, Facebook a răspuns rapid, oferind utilizatorului posibilitatea de a edita video lor uita înapoi. În acest articol, utilizatorul va primi să știe că modul de a edita lor video de pe Facebook Look Back.

Procesul de editare Retrospectivă video a lui

În primul rând, du-te la URL-ul: „https://www.facebook.com/lookback“ și doar de conectare la Facebook dacă utilizatorul nu a fost încă de conectare pentru a deschide pagina film uita înapoi. Acum, pe interfața deschisă Look Back pagina film, vezi butonul „Edit“ doar în colțul din dreapta sus al ferestrei Look Back, chiar lângă culoarea verde Share „de film“ buton.


Atunci când utilizatorul face clic pe „Edit“, este nevoie de utilizator la pagina următoare prezentată în figura de mai jos. Facebook Look Back preview video arată modificările făcute de această caracteristică.


Pagina „Edit“ pentru video Look Back oferă proprietăți interesante ca; Postările tale Cele mai apreciate, în primul rând, momentele Foto Grile, și fotografii încărcate, alege dreptul de proprietate pentru a partaja fotografii. Odată ce utilizator a făcut acest lucru, faceți clic pe verde „partajați filmul“ butonul din partea de sus a paginii.

Proprietățile Retrospectivă caracteristică

Dvs. Postările cele mai apreciate

Acesta permite utilizatorilor de a alege 4 posturi / status de la Facebook Timeline lor de-a lungul anilor. În mod implicit, în această secțiune au fost deja selectate 4 posturi, pentru a alege pe cele potrivite pentru a partaja.

Primele momente

Aceasta facilitează selectarea până la 3 fotografii. În mod implicit, se selectează 3 fotografii, dacă utilizatorul dorește să adauge noi fotografie apoi debifa o fotografie pentru a adăuga unul nou. Butonul debifati este situat în colțul din dreapta jos al fiecărei fotografii.

Foto Grile

Acesta permite utilizatorilor să aleagă 38 de fotografii, includ toate fotografiile partajate sau etichetate de la sine utilizări sau prietenii lor. Deci, alege corect fotografiile printre ei, debifați acele fotografii pe care utilizatorul nu vrea să împartă.

încărcat fotografii

Acesta arată acele fotografii pe care utilizatorul a selectat și încărcat. Acest lucru facilitează utilizatorului pentru a pick-up-up la 9 fotografii din biblioteca lor imagine. Dacă utilizatorul nu găsește nicio fotografie pentru a partaja, doar du-te înapoi la contul și încărcați fotografiile apoi din nou reveni la „a privi înapoi pagina“, bifați acele fotografii care utilizatorul dorește să le împărtășească.


După selectarea fotografiilor pentru a partaja, derulați în sus pentru a vedea butonul „Salvați modificările“ în partea dreaptă sus a ferestrei Look Back, faceți clic pe butonul „Salvați modificările“. După ce utilizator a făcut clic pe butonul „Salvați modificările“, se afișează o casetă de dialog nouă pentru a partaja utilizator nou a făcut Facebook Look Back video cu prietenii lor.

Concluzie

Acum, utilizatorii pot adăuga mai multe persoane de pe lista lor de prieteni de partajare video de mândrie lor uita înapoi. Se reamintește utilizatorilor toate umpluturi memorabile și prieteni care au uitat după adăugarea.

Ads

Acțiune