Cum Pentru a bloca pe cineva pe Twitter?

Blocarea unei persoane de pe Twitter este simplu. Dacă nu doriți să vedeți Tweets unei persoane, puteți bloca contul său de Twitter și nu vor vedea tweet-uri lor.

A+ A-

Vă place să tweet cu privire la diverse probleme și, de asemenea, observații cu privire la alte tweet-uri și le place să urmeze alte câteva. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea dintre noi nu le place spamuri, roboții, posturi autopromoționale sau interacțiune neplăcută poate doar generală de la un alt utilizator Twitter. Cum te descurci astfel de probleme? Un gând care vine în minte este poate bloca un utilizator Twitter? Da, poti. Puteți bloca un cont de Twitter pentru a nu mai primi mesaje nedorite.

Acest articol vă va ajuta să învețe cum să blocheze și debloca un cont de utilizator Twitter, impactul blocarea unui utilizator și opțiuni alternative pentru a împiedica un utilizator să vă urmărească.

Bloca un utilizator pe Twitter

Puteți bloca absolut orice utilizator de pe site-ul Twitter sau din aplicația pentru mobil Twitter. Aici este ceea ce trebuie să faci.

Deschide un tweet de la utilizator pe care doriți să blocați, faceți clic pe săgeata în jos și din meniul vertical și faceți clic bloc @numeutilizator și confirmați pentru a bloca bloca pe cineva pe Twitter Alternativ, puteți merge la profilul utilizatorului. Dați clic pe pictograma roată sau Setări de lângă butonul Urmărire și din meniul vertical, faceți clic pe bloc @numeutilizator și confirmați pentru a bloca.

bloca o persoană pe setările Twitter

Blocarea unui utilizator din aplicația Twitter

Procesul de a bloca un utilizator prin intermediul Twitter app este aceeași, indiferent dacă utilizați un telefon iPhone sau Android.

  • Deschideți tweet de la utilizator pe care doriți să blocați, faceți clic pe săgeata în jos și selectați Block @numeutilizator din meniul drop - down și confirmați pentru a bloca. SAU
  • Deschideți profilul de utilizator pentru a bloca, faceți clic pe pictograma roată sau Setări de lângă butonul Blocare și selectați Blocare @numeutilizator și confirmați pentru a bloca.

Ce se întâmplă cu un cont blocat pe Twitter?

Blocarea cineva pe Twitter este într-adevăr simplu. Dar ce se întâmplă atunci când blocați un utilizator?

  • Blocarea unui utilizator pe el sau ea restricționează de mai jos tine din contul blocat. În cazul în care utilizatorul blocat încearcă să te urmeze, el sau ea nu va fi în măsură să facă acest lucru, iar Twitter va afișa un mesaj corespunzător „Ați fost blocat în urma acestui cont , la cererea utilizatorului“ Twitter nu trimite notificări utilizatorilor care au fost blocate.
  • Dacă sunteți în urma unui utilizator, iar utilizatorul este, de asemenea, să vă urmărească, dar decideți să blocați utilizatorul, atunci Twitter va elimina automat utilizatorul de pe lista dvs. și contul dvs. vor fi eliminate automat din lista acelui utilizator de adepți.
  • Dacă aveți un cont public, utilizatorii blocate vor putea vedea tweeturi și alte informații chiar și fără să vă conectați. Deci, nu vă blocăm contul. Amintiți-vă, atunci când blocați un utilizator Twitter; blochezi acel cont, nu acea persoană. Utilizatorul blocat poate crea oricând un alt cont pentru a continua hartuire. În cazul în care o astfel de situație apare vreodată, depune o plângere împotriva utilizatorului.

Cum să deblocați un utilizator pe Twitter

Dacă decideți să deblochezi un utilizator in orice moment, este simplu:

  1. Du-te la profilul utilizatorului blocat pe Twitter.
  2. Faceți clic pe butonul Blocate
  3. Faceți clic pe Deblochează pe Twitter pentru iOS și da pe Twitter pentru Android și confirmați pentru a debloca.

Blocarea este singura soluție?

Blocarea nu este singura soluție. Există alte două metode de prevenire mai prietenoase unui utilizator să te urmeze pe Twitter.

Asigurați-vă Twitter cont privat

Puteți împiedica oamenii să vă urmărească pe Twitter, fără a le bloca. Pentru acest lucru puteți face contul dvs. Twitter privat. Când contul dvs. Twitter este privat, nimeni nu te poate urmări fără aprobarea dumneavoastră. Dacă nu aproba cererea lor de urmărire, acestea nu vor putea vedea oricare dintre tweet-urile tale. Este mai bine decât blocarea, nu?

Pentru a face dvs. de du - te privat cont la pagina Setări> Confidențialitate și setări și selectați opțiunea corespunzătoare. Opțiunile sunt intuitive; selectați cel care îndeplinește cerințele dumneavoastră.

Ignorarea unui cont

Blocarea este ideal atunci când doriți să pună capăt tuturor formelor de comunicare între tine și un anumit utilizator. Cu toate acestea, dacă pur și simplu nu doresc să fie deranjat de tweet-uri de un anumit utilizator sau răspunsurile, și nu dornici să pună capăt relației în permanență, fie, pur și simplu le dezactiva.

Pentru a dezactiva un cont, faceți clic pe pictograma roată sau Setări de pe profilul și selectați @numeutilizator Mut. Muting nu are nici un efect asupra directionarea mesajelor. Prin urmare, utilizatorul va fi dezactivat mai putea urmări, a se vedea tweet-urile tale, și chiar răspunde la tine. Dacă urmăriți utilizatorul, nu veți vedea niciuna dintre tweet - urile lor în hrana pentru animale sau își menționează în notificările.

VEZI DE ASEMENEA: 30 sfaturi de siguranță pentru femei pe Facebook

Blocarea unui cont nu este întotdeauna soluția ideală. Utilizați cele de mai sus două opțiuni pentru a preveni sau de a fi urmat primirea răspunsurilor. Blocarea devine o necesitate atunci când urmează devine hărțuire. Pentru siguranța dumneavoastră, este mai bine să fii prudent, gestiona setările de confidențialitate, și nu împărtășesc informații personale. În urma acestor reguli simple va spori cu siguranță experiența dumneavoastră Twitter.

În curând, noua facilitate Twitter numit SafeSearch

In timp ce noi discutăm de siguranță pe Twitter, aici este cea mai recentă actualizare de la Twitter.

Twitter a anunțat la data de 7 februarie 2017, în care se extinde eforturile de a proteja utilizatorii de abuzuri și hărțuire, cel mai recent într - o piatra de hotar, campania corporate în creștere mai largă a reprima pe ură on - line. Compania va implementa o nouă caracteristică, SafeSearch în săptămânile următoare. Rezultatele Căutării sigure vor pune tweet-uri irelevante și abuzive în partea de jos a unui fir. Twitter nu a reușit să abordeze ură și abuzuri de pe site, deși este interzis în termenii serviciului de internet și mass-media sociale companii. Campania trolling de profil înalt în timpul recentelor alegeri prezidențiale din SUA împinge problema în prim-plan. [Source TOI]

În cazul în care aveți orice întrebare cu privire la acest subiect, vă rugăm să nu ezitați să întrebați în secțiunea de comentarii. Noi cei de la TechWelkin și comunitatea noastră cititorul va încerca să vă ajute. Vă mulțumim pentru utilizarea TechWelkin!

Ads

Acțiune